zkouška velikosti?

zkouška velikosti?

Anotace: tak malá si připadám v nekonečnosti vesmírných snů..

leží v posteli, ta malá holka,
tak malá, ikdyž velká by měla být
návaly slz, celá se třese,
kdy už to přestane?

proč tenhle svět tak hrozný se jí zdá?
proč musí být němá mezi tolika hlasy?
proč křídla jí nenarostou a neodletí pryč?
proč život její neskončí spolu s bolestí?

chtěla by umět tomu všemu čelit
chtěla by se přestat bát
a chtěla by spousty věcí,
co může si jen přát

všechno kolem ní se shlukuje
lepkavé chapadla dusí ji
v jejím nechtěném nádechu

pro tuto dobu neměla žít
jinou měla si vybrat pro narození

ale mohla snad? měla možnost výběru?

snad by ji ani nechtěla,
pro svou nerozhodnost

tak přestaň už snít,
přestaň brečet jak malá
zkus být velká,
zkus nastavit tvář
ohni budoucích dnů
Autor dream in emptiness, 11.01.2010
Přečteno 318x
Tipy 23
Poslední tipující: ziriant, Chancer, JohnyD., Roger, ilona, WAYWARD, PANGÁSIUS, blue, WhiteSkull, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Návod, jak se dostat dál, i když tě ten oheň možná trošku poškádlí..ale tu oběť musíme všichni vytrpět, stojí to za to.

11.04.2010 13:08:00 | Chancer

...poslední STrofa je návod

13.02.2010 08:39:00 | WAYWARD

všechno může mít...stačí chtít...

22.01.2010 16:59:00 | enigman

Stip.

11.01.2010 22:46:00 | Bíša

nejsem zadnej profik, ale rek bych ze na tomhle bys mela jeste hodne zapracovat...

11.01.2010 21:33:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí