Klíč do srdce..

Klíč do srdce..

Anotace: ...

Zkus najít klíč
ke své samotě,
klíč ze zlata,
z lásky předený..
odemkne klec
a tváře z alabastru
jsou šarlatově zbarveny.

Zkus najít klíč
k zahradě ráje,
klíč ze zlata,
z lásky předený..
Odemkne srdce
a pohled z oceli
pod tím klíčem taje.

"Štěstí si nekoupíš
za milion.."
i kdyby milion polibků.
Když polibek studí
tvé srdce jak led,
pak není v něm láska,
leč jed..

Když zapomeneš
na to, že láska
je polovinou tvého života,
vzpomeň, že štěstí
není jen sázka,
či vítězství Dona Quijota...
Autor Badya, 11.01.2010
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: Elza511, sarycek, Dilla, Shnecek, ziriant, susana načeva, Mbonita, Agniezka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlad zimy z tebe nesmí vysát radost!
láska,rozehřeje duši
-i když je zmrzlá na kost.

Co ale dělat,když půlka z tebe zklame?
Kde usadí se zima?
-v zahradě věčného ráje,.. my nyní zní jen meluzína...
Krásně napsaný Bádi :-)ST

19.01.2010 21:03:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí