(P)Oselství

(P)Oselství

Anotace: vemte si to k srdci na dotazy zodpovím ráda pište komenty a kritiku

lidičkové moji zlatí
lusknutím prstu
svět se nám zhroutí!

odložte všichni
přežité předsudky
lapněte na židli,
vyslechněte mé úvahy!

myšlenka, to základ činu,
to snad každý víte, inu
o tom vám vykladat nebudu.

ve své mluvě běžné
odkolňte se od negací
od všech slov s NE!

také slova se základem
v slovech hrůza, strach a děs
nechte jim je ležet skladem!
není už je třeba dnes!

destruktivních zanechejte
pocitů! to závist, nenávist,
také křivda, zloba, lístost.
ještě strach a strádání za jiné
vyvarujte se těch pocitů
jinak svět brzo pomine.

já za sebe přidávám
ještě touhu po moci
do toho seznamu tam.

každý může svět změniti
já ho touhle básní měním
chcete přeci lepší bytí
tak nezabývejte se tlením!

dnešní myšlenky
světa konzumního
už dávno umřely
pro člověka rozumného!

navraťme se k přírodě
aspoň z části to zkusme
nenechejte nic náhodě
vyždyť pro co jsme?!

kašlejte na chemii
jsou to jenom jedy
a lékaři jsou vězni
té svojí vědy!

každá nemoc vzešla
ze člověka vnitřku
jen proto přišla
by ukázala ti problému!

všechny nemoci jsou psyhcosomatické!
svým vlastním myšlením tělo si ničíš
no řekni, není tohle nerozumné
pověz mi na co právě myslíš?

odstupme od chladného chování
vždyť to zkameněním zavání!
projevujte svoje city
projevím je já a pak ty

dohodnuto?
Autor angelicek, 11.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Nussichoco, Alien.v.v.s., susana načeva, Bíša, Petbab, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco na tom přece je
myslet negativně, trápit se, mít strach
to vytváří v těle stres a ten je původcem všech nemocí.
Tak spíš pozitivně a tvořivě myslet a z poloviny
jste zdraví.

14.04.2010 21:11:00 | Paulín

Souhlas...

12.01.2010 23:39:00 | Bíša

platí.. a můžu se něco zeptat?

12.01.2010 04:55:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí