Jaké to bylo?

Jaké to bylo?

Anotace: sen o ...? a pak se člověk probudí..:)

Sbírka: Naděje

ruce pod polštář si dej,
a pohlaď mou hlavu
co leží na ní...
trochu se na mě
pousměj
dotkni se prstů,
po nožce přejeď,
do své náruče mě vem...
přejeď mi po bříšku
něžně a lehce
šimrá mě v podbřišku
...líbí se mi...
dotkni se prsů
není to směšné,
sám sebe
do toho dej...
Miluj se se mnou...
jak z toho ven?
ruce pod polštář si dej..
a vzbuď se
...
Jaké to bylo?
vzpomínej...
Autor TedelyBear, 12.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké snění... :o)

12.01.2010 10:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí