I scream your name

I scream your name

Anotace: ...

M – se choulí v černém hrobě
I – už neví co je v tobě

C – si plete oprátku
H – má jméno na drátku

A – je bohem slunečním
E – v závoji smutečním

L – to všechno ukončuje
I – jen za ním tiše pluje

!!!
Autor Arret, 12.01.2010
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Denael, Akura, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Michael... taky jsem jednoho volala... třeba jednou dorazí, uvidíme ;)

16.02.2010 19:02:00 | Denael

Přijde až bude pravý čas.

17.01.2010 22:15:00 | Akura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí