Otázky

Otázky

Anotace: ...

Jízda vlakem krajina ubíhá
A mě něco mezi prsty probíhá
Nechci abys to byla ty
Abys mi jen tak prolétla mezi prsty
Jak tě mám zachytit
Když ani nevím co cítíš
Jak se ti mám dvořit
Když nevím co si myslíš
Mám se zeptat přímo, nebo ne
Nechci tě totiž ztratit
Je ještě brzo se ptát
Co když se někomu jinému ještě líbí tvá tvář
Nemám se ptát a nechat to plynout
To by mohlo ale vše vyhasnout
Nevím, nevím, nevím nic
Zas musím tohle dilema řešit
Už více lidí všimlo si
Že zvýšený zájem o tebe mám
A že s tebou trávím nemalí čas
Ale všimla sis i ty??
Nebo mam žít dál ve svých snách
Co když se zeptám a odpovědˇ bude ne
Jak pak bude vypadat vše ostatní
Tak jako tak budeme muset spolu trávit
Určitý čas, budeme muset...
Jak se pak na sebe budeme dívat
Nebudeme si vyhýbací ceštičky hledat
Bylo by to jako dřív, bavili bysme se líp??
Autor JohnyD., 12.01.2010
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: jakubisko, Slup
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí