Pitomec

Pitomec

Anotace: jak snadná je to role..

Sedni mi na rameno, budu ti vyprávět.
O probdělích nocích,pirátech.
S hákem a dřevěnou nohou-prostě jak má být.
Potkávám je každou noc,
když míjím přístav
a slyším racky smát se
Mi.
Už už skáču na palubu,
když zamyslím se.
Mořská nemoc! - bát se?
Neboj námořníku,
nemoc mořská vybírá si slabé a nezkušené.
Ty cítit jsi životem, potem a krví.
V těch vlnách kdekdo se bojí.
Zvednout kotvy!
Já, pirát k pohledání,křičím.
Strach a rozklepaná kolena?
Já už něco zkusil, vím jak to chodí.
Ne jak ta suchozemská polena.
Ho! Ho! Ho! Ho!
Víno,ženy,zpěv.
Toť pověstný je pirátův svět.

Koukněte na toho šaška!
Punčocha na hlavě a ty křivý nohy.
Loď se houpe smíchy.
Postava, co chybí ve scénáři.
Kliď se z lodi, lháři.
To že je pirát?! Utopte ho! Ať ho sežerou žraloci!
Vždyť brečí!
On brečí! brečí!
Autor Art Brasi, 02.11.2004
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí