Vlastně je to fajn...

Vlastně je to fajn...

Anotace: O tom jak nenávidím TEBE, SEBE, ale vlastně jsem i ráda, že tě mám :)

Sbírka: Naděje

Nenávidím tě, za to jaký jsi,
a za to jak se chováš
nesnáším tě za to, jak se bojíš,
jak hlavu strkáš
do písku..
nenávidím tě za to,
že jenom bereš
a nikomu nic nedáš
nesnáším tě za to,
jak hrabeš do svýho notýsku...

nenávidím tě za to,
že peníze "na to" jsi mi dal
nesnáším tě za to,
že odmítl jsi debaty o tom, co bude dál
nesnáším tě za to,
že venku sníh padá
nesnáším tě za to,
že pořád tě mám ráda...

Nesnáším se za to, že tě pořád miluju
nesnáším se za to, že vzdušný zámky maluju
nesnáším se za to, že DOST říct neumím!
nesnáším se za to, že o tobě pořád sním...

Důvodů je spousta...
proč nenávidím TEBE
důvodů je spousta
proč nenávidím SEBE...
Ale občas si říkám,
že je vlastně fajn
že tě miluju
a že tě vlastně mám...
Autor TedelyBear, 13.01.2010
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, ač do sebe mocka nezapadající, je to originální.

13.01.2010 17:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí