Myslím že rozumím...

Myslím že rozumím...

Anotace: O volbě mezi dvěma muži..myslím, že rozumím...ale vlastně to vůbec nechápu...

Sbírka: Naděje

Jsi má myšlenka
jsi tichá zloba
jsi moje "zlobení"
když zkoušíme to znova
jsi moje půlka
jinou snad ani nechci
Jsi moje volba
když stojím
na rozcestí...

Vím že si mám vybrat..
Ale proč tolik tápu,
když vím co mám udělat?
myslím že chápu...
myslím,
že rozumím...
Autor TedelyBear, 13.01.2010
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk dokáže chápa a rozumět, aj za cenu, že to zabolí...

13.01.2010 17:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí