Láska alkoholem

Láska alkoholem

Anotace: rychle, stručně, jasně

Láska alkoholem

Láska vyprchala z našeho těla
Jako bublinky z odložené sklenice šampaňského
Už nebude se pít
Příjemný pocit nočních oslav nahrazuje pocit ranní kocoviny

Skončíme klečící na kolenou
Proklínaje večerní skutky
A zvracíme v koupelně nebo jinde

Láska se spojila s naší krví
A zmátla naše smysly
Mozek a srdce

Ale musela jednoho dne vyprchat
Aby nestala se pro naše tělo jedem
Autor Jesper, 13.01.2010
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, susana načeva, Maro Deives, Bíša, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

imho zaměňuješ lásku se zamilovaností

02.02.2010 07:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí