Láska neláska

Láska neláska

Anotace: ta, která ke mně nemá žádný vztah

Falešná světice vy ženo proradná
já vím nic jste mi neslibovala
bolestně bloudí duše bezradná
nešťastná z toho že jste s jiným spala.

Nenávidím vás protože miluji
miluji protože vás nenávidím
proč jen se od vás tolik vzdaluji
proč jenom posměch za svou lásku sklidím.

Pyšná jak princezna
nestoudná a přece tak cudná
dívenko víc než líbezná
věz duše má je u dna.

Jak smyslů zbavený
chtěl bych si před vás kleknout
však životem jsem znavený
raději dejte moji hlavu setnout.

Pak nerušil bych vás
neobtěžoval svými city
nemohl nasytit se vašich krás
když odmítnutí řeže jako břity.

Klenote nevšedního třpytu
bez vás jen umírám
snad nejsem pro vás hoden citu
na smrt se vydávám.
Autor Skalsky Pavel, 14.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 24
Poslední tipující: andrusineck, Javavia, Nút, zvířenka, Tanzania, PrinceznaHeliovýchbalonků, Holis, Markéta Hl., Kubino 2, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Huš jedeš ,na smrt se vydávat...z lásky k tomu...Přej a bude ti přáno.. dej a bude ti dáno.. vyčkej však ...

26.01.2010 11:45:00 | Nút

Odi et Amo...

19.01.2010 14:19:00 | zvířenka

hluboko z duše...ST

19.01.2010 14:18:00 | Tanzania

jo, jo nevšední klenot, to by šlo

15.01.2010 16:51:00 | Markéta Hl.

krásně chmurná.

14.01.2010 14:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí