Nedosněný sen

Nedosněný sen

Anotace: Trochu smutné....

Ten sen tak neskutečně krásný byl,
však slunce žár mě probudil.
Proklínám sluneční svit,
ten sen již nelze navrátit!

Proč nemůže noc delší být?
Chtěla bych ještě chvíli snít,
o všem co nemůžu mít
o tom s kým chtěla bych být.

Proč příchod rána všechno zhatí?
Nevěřím, že sen se mi vrátí.
Už teď ztracen je docela,
kéž bych se neprobouzela!
Autor Charibeja, 14.01.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí