Proč

Proč

Anotace: ...

Nic není tak růžové, jak se na první pohled zdá
Déšť slzy nesmyje, to už každej zná
Proč moje hlava na tebe pořád myslí
Když srdce už tu krutou pravdu zná
Proč i když to vím, tě pořád vidím ve svých snách
Proč se vždy něco stane co stát se nemělo
Proč před spaním šeptám tvé jméno
Proč, proč, proč, proč to píšu
Když vím že si to nikdy nepřečteš
Proč tady ještě žiju, když už mi nechce se
Proč tvůj obličej musel se mi do paměti tak vrýt
Vše bylo krásné, až do té chvíle
teď už bude všechno jiné
Navždy tě bude milovat srdce mé
I když už to je zbytečné
Autor JohnyD., 14.01.2010
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Eresiel, Cassée Moteur, jakubisko, Slup, zelená víla, Wasabi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Re:snách - snech
je to schválně, kvůli zná/snách

16.01.2010 00:49:00 | JohnyD.

snách - snech

15.01.2010 22:46:00 | Slup

navždy.. nepřejícně..

14.01.2010 22:41:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí