dítě,žena/žena,dítě

dítě,žena/žena,dítě

Anotace: jediné co k tomu můžu říct je rada: varujte se ženatých mužů (dost to bolí)

dítě, žena, dítě, žena
tím vědomím jsem postižena
dnes víc
než jindy bývám

*a zas znova*

žena, dítě, žena , dítě
zkus být chvíli na mém místě
když ty necítíš nic
já v bolesti se zmítám

*němě kříčím a ty mě neslyšíš*
Autor Michelll, 14.01.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí