Nikdo už nevěří na zázraky...

Nikdo už nevěří na zázraky...

Anotace: ...já ano...

Nikdo dnes nepohlédne do oblaků
a nebude hledat anděly,
nikoho neokouzlí nádhera mraků,
všichni jsou na to moc dospělí.

Nikdo už nesleduje jak Slunce zapadá
se zatajeným dechem, půlnoční oblohu
zurčící vodopád, motýly v zahradách
střemhlavý let rarohů.

Proč zůstat u vlkodlaků a draků?
Vždyť všechny děti vyrostou.
Dneska vám každý, bez rozpaků
řekne "Zázrak je stát se starostou"

Nikdo už nevěří na Ježíška
řekneme to celému světu.
Vždyť i malé děti vědí,
že dárky máme z internetu.

Anděli můj milý, Tebe se ptám
přesto že, bojím se, odpověď znám.
Copak ve světě s mobily a rychlovlaky
už nezbylo místo pro zázraky?
Autor kja-jin-ka, 15.01.2010
Přečteno 343x
Tipy 13
Poslední tipující: ElaJah, Pevya, ilona, susana načeva, Moni_07, jedam, Zefi, Petbab, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem dospělá a anděly hledám v oblacích neustále- bez nich by snad ani nešlo pořádně žít..

20.05.2010 22:38:00 | Pevya

Dejš to štěstí žít v míru,v lásce,ve světlu svíce a dlaních milovaných:-)Víš,zázraky se dějí...věř,ucítíš:-)

18.01.2010 20:27:00 | susana načeva

Ale no tááák...já na ně ještě furt věřím:-)

16.01.2010 17:49:00 | Zefi

zázrak je i napsat báseň.. i číst ji.. i nezapomenout.. navždy

16.01.2010 07:56:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí