Unavený klín

Unavený klín

Anotace: tak složit do peřin

Sbírka: Kolem citů

Sedět a nevnímat
tiše se kolíbat
v prohnutých myšlenkách
ve svlečených halenkách
ve snech mimo tělo

Něco by to chtělo
vedle sebe do peřin
(však na zázraky nevěřím)
snad jen že usnu znova
na jazyku rozplynutá slova
něco o lásce
o tobě a tajnosti
v srdci slzy lítosti

Nejsem v pohádce
a tak si tě představuji
jak mě tvé ruce obeplují
rozplynem se v klíně
možná rychle možná klidně
výkřiky slasti okolo poveslují
ve vášni se topíme

..když se spolu vyspíme
Autor Lioness, 16.01.2010
Přečteno 366x
Tipy 17
Poslední tipující: pennywise, Canis, Psavec, Holis, labuť, J's .., Tygropes, Květka Š., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST. mluvi mi to tak nejak z duse, proste.

20.01.2010 11:05:00 | pennywise

Bezvadná básnička.

17.01.2010 22:15:00 | Psavec

moc pěkně napsané ST. na zázraky věř opravdu se dějí
jen je tato doba temna zastiní ale světlo nikdy nezanikne...

17.01.2010 08:00:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí