Smiješ svou vinnu?

Smiješ svou vinnu?

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Ty víš co s člověkem dělaj
ty hnusný věty
co mi teď říkáš
ty víš, jak moc to dokáže
ublížit...
navždycky jsi tím rozdělil
naše dva světy
je to jako kdybys
mě táhnul za srdce
tak moc se mnou smýkáš..
tohle už stejně nerozdýcháš
protože ti docházejí síly...
ale ještě žiješ...
krvavě bílé květy
plují po hladině
a je jen na Tobě
jestli tu vinnu
ještě smiješ
...
smiješ svou vinnu?
Autor TedelyBear, 17.01.2010
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pro úchvatnou báseň, pro magický závěr, klaním se :-)

17.01.2010 08:27:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí