Zmizel jsi navždy...

Zmizel jsi navždy...

Anotace: pro kamaráda který zemřel v prosinci ...Tohle je pro Tebe...

Sbírka: Naděje

Cítím Tvou vůni
i když tady dávno není
cítím tvé rty
i když mě nutíš k zapomění
cítím tvé dlaně
i když je to málo
jen celé Tvé tělo
snad by za to stálo
...
Cítím Tvou vůni
Je vedle mě na polštáři
cítím tvé rty
ještě včera jsme se smáli
vidím Tvou tvář
i když tady dávno není
vidím tě všude
kdy se tohle změní?
...
Bezmocně ležím
ve svém pokoji na zemi
bezmocně tápu
mezi všemi těmi slovy
proč jen život
tak náhle všechno změní?
Něco co bylo,
je a zase není
...
Jak dlouho bude trvat,
než tuhle bolest strávím?
Jak dlouho bude trvat,
než se k Tvému hrobu vrátím?
Jak dlouho bude trvat,
než uvidím tě zas?
sice tady nejsi
ale žiješ uvnitř nás..
hluboko v srdci
...
Zmizel jsi mi
tak jako vždycky každý
Zmizel jsi mi
a ani ses nerozloučil...
zmizel jsi
ale teď už vím,
že Tvůj život skončil ..
a že je to už navždy...
Autor TedelyBear, 17.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový je život,někdy až moc krutý...

17.01.2010 12:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí