KOLOTOČ

KOLOTOČ

Anotace: koloběh dění

snažím se uniknout
a nevím proč
má hlava je jako
kolotoč

nestíhá a přece
se furt točí
a někdy uvnitř
hlasy křičí

chtěl bych uniknout
leč nevim kam
ale zřejmě někam
kde někoho znám

však točení je kruh
tudíž nevim
hledám cestu ven
tak se tlemím

Možná předčasně
zřejmě není
konce všák musí býti
se mi jeví

Nic není bez konce
všechno končí
jako ten kolotoč
když se točí¨

při jízdě zajmavé
však sem volný
uvolněn sem tak že
ztrácím drobný

ta jízda mi přeci
za to stojí
nesmysly se honí
v hlavě mojí
Autor ostuda lidstva, 18.01.2010
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolotoč nezastavíš..

18.05.2010 09:35:00 | zetor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí