tulákova píseň

tulákova píseň

Anotace: dívala jsem se na dokument o Bludném Holanďanovi, ale netuším, proč mě potom napadly takové verše =)

"jak bludný holanďan
plachtím svým životem
pro lásku upřímnou
zemřít jsem ochoten"

notuje tulák
na cestě bez cíle
hledíce v oblohu
na hvězdy rozmilé

špinavé tváře
na srdci žal
"jedinou milou
přítel mi vzal"

tesknou tu hudbu
smutná ta slova
na dlouhé své pouti
zas zpívá znova

"jak bludný holanďan
plachtím svým životem
pro lásku upřímnou
zemřít jsem ochoten

jedinou milou
přítel mi vzal
na cestu bez cíle
pak jsem se dal"

pohroužen v myšlenky
žijící v snech
z hrudi se vydral
žalostný vzdech

dál kráčí cestou
únavu necítí
naštván je na lásku
že padl jí do sítí

zlobí se na lásku
zlobí se na milou
dokola zpívá si
píseň svou tesklivou

"jak bludný holanďan
plachtím svým životem
pro lásku upřímnou
zemřít jsem ochoten"
Autor mimozemšťan, 18.01.2010
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: Míša S., Lioness, Michelll, Holis, hostmen, Mbonita, Psavec, J's .., Agniezka, Eresiel, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach drahá... dojemné

18.01.2010 18:40:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí