Chtěla bych..

Chtěla bych..

Anotace: snad zaujme:)

Chtěla bych být ptákem
pocítit svobodu a vzlétnout k oblakům.
Chtěla bch být rámem,
co skrývá kouzlo obrazů..

Chtěla bych být laní,
co mládě své chrání.
Chtěla bych být dlaní,
co ublížení Tvému brání.

Chtěla bych být párou,
a vypařit se nad hrncem.
Chtěla bych být dámou,
zvěčněnou známým umělcem.

Chtěla bych být vločka sněhu,
co k zemi padá.
Chtěla bych znát tvoji něhu,
protože mám tě ráda..
Autor Eresiel, 18.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: D. N., susana načeva, al-pacino, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ty nejtajnější touhy se mohou stát skutečností ;)... ST

24.01.2010 00:05:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí