:(

:(

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

držíš mě pěvně
málem k zalknutí
dusím se tebou
nutíš mě k polknutí
držíš mé ruce
zkřížené za hlavou
mýlím se, když doufám
že výkřiky pomohou
...
cítím tvé tělo
jak na mém leží
cítím chuť krve
co mi teče ze rtů
vnímám jen čas
který neúprosně běží
kolik jsi zničil
těl a snů?
...
Autor TedelyBear, 19.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,to ale...

19.01.2010 17:30:00 | Květka Š.

Napsané je to hezky..ale...asi víme...

19.01.2010 15:00:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí