pro jednu slečnu

pro jednu slečnu

Anotace: ....bez anotace....

Proč je tak divná
ta jedna slečna?
Od pondělí je jiná,
kdo se v ní vyzná?

Co jsem jí provedla?
Děje se jí něco zlého?
Nebo se snad naštvala
na lida ulítlého?

Co v sobě dusí,
které emoce?
Naskakuje kůže husí,
když přichází bezmoce.

Proč se mi nesvěří?
Neřekne narovinu,
co ji tak tíží?
Mám snad na tom vinu?

Možná mi řekne,
že jsou to nesmysly.
A mi srdce pukne,
že prý nepoznám její pocity...
Autor angelicek, 19.01.2010
Přečteno 551x
Tipy 3
Poslední tipující: Nussichoco, 4LJFilip, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky doc dobry, ale ma to chyby

29.01.2010 22:22:00 | 4LJFilip

každý, kdo zkouší
uklidnit bouři
štěstí své zabije

vše jednou utichne
i mračno podivné
samo se rozpije

20.01.2010 19:16:00 | mimozemšťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí