Kdo vládne...

Kdo vládne...

Anotace: obrazy....

Sbírka: Naděje

Zachumlej se do mě
přikrej mě pěřinou prachu
polož do zelené trávy
zbav mě dnes všech strachů
co se stalo už nikdo nenapraví
schovej se do mě
třeba se tím něco zpraví
...
Dotkni se paprsků z pavučiny
zarámuj obraz do ticha
to co umíš ty, nezvládne nikdo jiný
a ty vis....
kdo vládne
když první hvězda spadne
a s ní i naše skrýš...
Autor TedelyBear, 19.01.2010
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., jaroslava anna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí