Salome

Salome

Anotace: ...

Roztrousila po víčkách
sny, co zdají se jen k ránu,
přiopilá na špičkách
z vůle tančí mocipánu.

Na rtech něžný běl holubice
snítky myrty bez věna.
Kdo otravu dal do konvice,
zatáhl ji do sena?

Prázdnota šeptá o dýšku,
o hlavě hozené na míse,
o rudém víně v kalíšku
a úsměvu, který křiví se.
Autor Temnarka, 20.01.2010
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, má neuvěřitelnou atmosféru!

03.04.2010 18:06:00 | Pevya

zajimava

21.01.2010 20:42:00 | 4LJFilip

Prostě - st.

20.01.2010 15:58:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí