víš

víš

Anotace: teď smě si blíž.

už mě vidíš
moje rty cítíš
chemii nezastavíš
i když ji nenávidíš
vůbec nemyslíš
myšlenky nekrotíš
všechno teď kazíš
náš vztah tím vraždíš
chvíli se snažíš
kytaru ladíš
ty mi nevadíš
i když mi závidíš
o pásek zavadíš
mě tím navnadíš
své tělo obnažíš
a pak se zarazíš
dál se neodvážíš
a tam se omluvíš
jít spát mi poradíš
znovu se omluvíš
znovu se omluvíš
znovu se omluvíš
...

ráno se probudíš
kafe si uvaříš
myšlenky odrážíš
po špičkách odcházíš
dolů z kopce běžíš
teď světlu se divíš
slunce nenávidíš
tak na něj křičíš
a pořád přemýšlíš
proč mě asi miluješ...
Autor nedám si. díky, 20.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Denael, susana načeva, Stinking Lady, Jesus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá :)

05.02.2010 17:01:00 | Denael

Omlouvám to tím, že to bylo psáno v chemii!! :D

20.01.2010 22:21:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí