Mamince

Mamince

Anotace: (Nemá to nějakej hlubší význam. Jen sem to prostě napsala.:-D )

Sbírka: To co od úsměvu brání

Ustaraná,cítím jak stárne,
všechny snahy mé jsou však marné.
Nedokážu abych vrásky jí z tváře smyla
co jsem za těch pár let způsobila.

Děkuju, že přes mou tvrdohlavou hlavu,
jsi to byla ty-Měla jsi snahu!
A ze mě není to co by bylo KDYBY,
vždyť ty víš..myslím mé životní chyby.

Byla jsi tu když z tváře slzy mi tekly,
to když do špatna „přátelé“ mě vlekly.
Když semnou sníh zametal jak koště
smítkem prachu,
když já byla na pokraji životního krachu.
Autor Efextwinecz, 21.01.2010
Přečteno 633x
Tipy 6
Poslední tipující: Mareritt, zelená víla, rezina, Lady Elleana, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maminka se má
Ne každé dítě pochopí...

24.01.2010 14:31:00 | rezina

Doufám, že si ji maminka přečetla. Je to moc upřímná básnička. Dávám tip.

21.01.2010 16:02:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí