Štětky

Štětky

Anotace: ...

Malé,velké,tučné aj chudé
Inteligentné školačky,aj úpalně tupé
Prekrásné děvi aj škaredé kačátka
Janka,Blanka,Petra,Katka
Něznámé,známé,budúcé,bývalé
Neviné panny aj zkusené staré
Slušné děvčátka aj štětky predajné
Charizmatické a aj obyčajné
Z mesta,dědiny,Popradu aj Blavi
Ploché jak dosky aj z velkými ceckami
Blondýny,brunety,hrdzavé,holohlavé
Dominantné,perverzné a furt nadržané
Slovenky,češky,rusky aj polky
Modelky,kucharky,studentrky doktorky
Chlpaté aj depilované
Frigidné nie,vy si to robte samé
Autor Dargunov, 22.01.2010
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, ewon, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (769x)

Komentáře

Ty vole, takhle začínat je fakt odvaha. Máš ode mne ST, ač si to nezasloužíš. Ale za odvahu jo!
Vítám Tě a jsem zvědav na další.

22.01.2010 18:46:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí