Nechci ti znova ublížit

Nechci ti znova ublížit

Anotace: O tom jak si ženy hrajou s muži..o tom jak je to možná někdy mrzí... o tom že to nechtějí udělat znova....možná..

Sbírka: Naděje

koukni se do noci
tesklivá kráska
unaven bezmocí
bolavá láska
jsou to jen slova
co nejdou vzít zpět
slova co nedaj se vzít zpátky
je to náš bláznivej svět...
...
Nezbylo nic,
jenom jsem si hrála
jsem trošku sobecká,
nebezpečná
trochu jsem se o tebe bála
vášeň která vzplála
která tě v noci hřála
ta chvíle byla věčná
nebezpečná
....
už dávno to není to co dřív
bezmocně odhazuji slova
k začátku je cesta dlouhá
nechci tě mít na očích
a ublížit ti znova
...
Autor TedelyBear, 23.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí