Na startovní čáře...

Na startovní čáře...

Anotace: O nicotnosti a zbytečnosti...

Sbírka: Naděje

S životem
na startovní čáře
stojím
na velmi šikmé věži
kolem nechápavé tváře
život kolem neúprosně běží
jako by ani nebyl můj
běží na své cestě za vidinou
jako by ani nebyl můj
snad myšlenky mé nezahynou
...
S životem na startovní čáře
a potýkám se s bolavým štěstím
stojím na šikmé ploše- kolem cizí tváře
je to jako stát na rozcestí
skočím...?
připadám si jako hadr na podlahu
se spoustou hnusnejch okamžiků
děkuju všem za marnou snahu
plnou bolesti a nekonečnýho smíchu
končím to dneska bez ostychu
radči už mlčím
...
skončím
...
Autor TedelyBear, 23.01.2010
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také si tak občas přiadám ... *

27.01.2010 18:16:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí