Sex

Sex

Anotace: ,.,

Když sem poprvý lízal pí+u
Dá se říct že se mněl smůlu
Narazil sem na zkaženou rybu
Bože muj to bylo krajně fuj
Proto ze mně nikdy nebyl pí+ofil
Proto sem každou ku+du myl
Do sprchy hnal a furt čekal
Kdy bude smrdět zas
Když ti jednou pí+a zasmrdí
Už na tom nikdy nic nezměníš
Musíš s tím žít,musíš jít dál
Jednou příde voňaví ku+dy čas
Autor Dargunov, 24.01.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí