Představy

Představy

Anotace: Výplach

Nahý se v krvi brodím
toulám se ve svých hrách
mysl svou si snad vysvobodím
i když je to jen v představách:

Chci potkat smysl smyslný
jak smýšlí o myšlenkách
s myšmi i bez myší
s hůlkou či jen v plenkách

Kam?
kam doskákám? A kam?
kam se otočit mám?
když stáčim svou mysl k představám?

Proč?
přes řeku přecházím
a říkám říkadla a příkazy
při pohlednutí zpět raději nemyslet

Nechci se nechat chytit sám sebou
když ty představy do mě tolik ...
a berou sílu kterou mám
mluvím ted´ k vám...k představám
Autor Hmota, 24.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: l'âme, ilona, ta co bývala Andělem, susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi

24.01.2010 12:40:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí