Jsem...

Jsem...

Anotace: přečtěte a uvidíte

Jsem vykradačka tajných snů,
tvůj černý anděl spásy,
jsem temný přízrak všedních dnů,
co po nocích s ďáblem povídá si.

Jsem požár, který nikdy neuhasíš,
noc za které měsíc nesvítí,
jsem paprsek slunce, který se západem ztrácíš,
láska... a tu nelapíš do sítí.
Autor Nekonečnost, 06.12.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda, lásku nelze lapit... Napsáno moc pěkně a s citem pro rytmus...

06.12.2005 19:43:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí