výrezy

výrezy

Anotace: ......

súkolie sa točí
vrezáva do seba
otvorené hrdlá

poháre v nich miesia
čuchové vnemy
s hmatovými

zlepené magnety
pôsobia zopnutou silou
držia stlačené čeluste

tunelom prechádza
biele teplo
a stráca sa pod perinou

až ráno kohút
hlasným krikom
dva výrezy oddelí
Autor MikroB, 24.01.2010
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí