Protest proti sobě

Protest proti sobě

Anotace: ...

Radši budu od rodičů v očích jako debil
Ale aspoň budu svůj názor mít
Vím že chtějí pro mě to nejlepší
V tuhle chvíli mě to ale netěší
Pořád chodit do školy dělat úkoly
Papouškovat poučky a skripta
Tohle podle mě není úděl básníka
Tohle není pro mě, chci svobodu
Ne okovy a pořád poslouchat
V téhle společnosti se špatně žije
Když nemáš v ruce papír s titulem
Každý s tebou jedná jako s debilem
Je to smutné, ale je to tak
Na takovou společnost ať sere pták
Chci žít ve světě kde není úspěch
Měřený počtem vysokých škol
Možná jsem sám proti sobě
Možná to je utopie beatnická
Ale v tuhle chvíli to cítím tak
V budoucnu budu litovat
Jakou že chybu jsem to udělal
Ale už mě nebaví žít podle toho
Jak mi kdo říká
Co mám udělat teď
A co mám udělat zítra
Ale plno lidí nemá VŠ
Nebyl bys ani první ani poslední
Jen bys měl asi víc dojeb práci
Než ten s papírem
Chci žít jak chci já
Chci žít svým životem
A v tuhle chvíli je mi jedno celkem
Co to bude stát...
Autor JohnyD., 24.01.2010
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, sveřep, jakubisko, Slup, Cassée Moteur, Květka Š., pamp_elka, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude to drahý jak prase... :)

10.02.2010 18:59:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí