Kým nechcem nikdy byť

Kým nechcem nikdy byť

Anotace: ...o5 sem zkusil něco po slovensky (P.S. moc děkuji Sašence J. za korekci do slovenského jazyka)

vozíš si zadok vo fajnovej káre
zatiaľ čo priateľ najlepší
ti kláti tvoju dievuchu
u teba doma na almare
zahľadený do seba
ako veľká ryba
teraz stále iba premýšľal
kde stala sa chyba
fľaša vodky tvoja nová spoločníčka
vedľa kresla nabitá brokovnica
sám vieš že nič nemáš
už ani nevieš čo robíš
veľký frajerko čo spadol na dno
ktorý teraz vie čo znamená byť hovno
nemáš čo získať, ani čo stratiť
svoj život už si zatratil
naposledy si chceš dokázať že si chlap
s dvojkou v zile prikladáš na spánok zbraň
kov chladí za chvíľu zahalí ťa teplo
už jsi nechcel prežívať to peklo
tvoj život už bude iba retro
Autor JohnyD., 24.01.2010
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: čipetka, *whatsoever*, Cassée Moteur, Slup, jakubisko, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta je krutá..:D a ještě ve slovenštině...:))) ¦st¦ :D

16.02.2010 09:40:00 | čipetka

Pokaždé jak čtu vaše slovenské básně,teď už druhou tuším,podlomují se mi kolena,jak sem nadchnut.Jen tak dále.:)

25.01.2010 21:48:00 | jakubisko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí