Neočekávám

Neočekávám

Anotace: něco

cizinec v mé mysli
ani to ne - je pryč
ten konec okolo tu krouží
jako sup co nemá dost
vzal mi i tu radost

jako všechno
i tohle zvládnu
jen si na dno sáhnu
tak hluboko nevidím
jen ze všechno konec dělám
a přitom mě čeká začátek,
lpím a nevidím si do sebe
jen tebe v srdci mám
a radost
z toho rozhodně

rouhodně neočekávám.
Autor Meriel, 25.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, Okřídlená Lištička, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ode dna se odrazíš...

25.01.2010 15:01:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí