Déšť

Déšť

Anotace: Tisickrat omilane, a prec pokazde jine..

Kapky deště po oknech stékají
holubi úkryt vedle chrličů hledají.
Celý svět ztmavne, zesiná
a každý člověk domů utíká.

Jen já,
Jen já kráčím mokrým dnem,
zahalená jemným mlžným oparem.
Jen já hledím nahoru,
na nekonečně temnou oblohu.
Jen já nechávám dešťové kapky
smáčet mé vlasy i šátek z jemné látky.

Kapky deště proříznou sklo,
rozervou líbající se dvojici,
uchopí, ovládnou lidstvo,
nedají proniknout záři měsíční...
Autor mistake, 06.12.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikoho jineho osobne neznam...;)

07.12.2005 06:42:00 | mistake

nejen ty!

06.12.2005 23:39:00 | Jan D.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí