Utrpení

Utrpení

Anotace: ...

Já neskládal jsem rondely
já nevytloukal bordely
jen jako zvíře trpěl jsem
když láska byla pouhým snem.

Kéž bys mě raděj‘ zabila
pak duše má by nesnila
o tobě již jsem nepoznal
když jiný s tebou jistě spal
má sladká něžná holčičko
má milovaná kurvičko
jediná krásná lásko má
proč na city jsi lakomá
proč lásku svou’s mi nedala
snad kdybys aspoň plakala
plakala nad mnou ubohým
touhou po tobě nemocným.

Z tebe bych ďábla vymítal
anděla v tobě přivítal
odveď mne prosím do nebe
vždyť nemohu žít bez tebe.

Kéž směl bych mít tě více rád
jedinou tebe milovat
bez tebe žalem zahynu
chci vidět tvoji nevinu
toužím už jenom po tobě
svůj klid snad najdu ve hrobě
jen ty jsi schopna léčit splín
ponorem ve svůj něžný klín.
Autor Skalsky Pavel, 26.01.2010
Přečteno 263x
Tipy 23
Poslední tipující: Anejet, WAYWARD, susana načeva, Bíša, Pevya, Holis, Markéta Hl., harmony, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

02.02.2010 10:11:00 | WAYWARD

skvělá ST

27.01.2010 16:05:00 | Markéta Hl.

ponor do tvé duše

ST

26.01.2010 20:37:00 | Mbonita

st

26.01.2010 18:50:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí