...Kdo...?

...Kdo...?

Anotace: ...jen letem křídla...Křídlo letí...

...Kdo...?
V květ skloně hlavu...
...vůni Morfeovu pil
Časný spánek zajatců těl opustil
Z křídel svých prach věků střás
A jejich Ticha šum zas zněl
...Jen letem křídla...Křídlo letí...
a není kdo by nesen...

Naho v sobě... zří se...
...obraz mlžných včera v kaluž stek
( a nikdo pro něj nepláče )
Nad ní plátno čisté...
...bez rámu se vznáší
...bez obzoru...to rámu Vím...
plátna širá plánˇ...
kdo pohlédne...
kdo váhá...
...by štětcem táh...?
Autor wsax7, 07.12.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí