...HLAS...

...HLAS...

Anotace: Ze Světla zdroje ... vyšels ... tmou se brodit ... drát Na plátně svého ega promítán ... neulpi ... Skrz paprsku nit ... projdi ... Jsoucnem budeš přivítán

Pane

až řekneš pojď, poslušen budu rád
prosím jen o přechod klidný
vždyť nejlépe mne znáš
nepoběžím, loudat se nebudu
štasten tím oslovením
z těla se vyzářit
by vrátilo se, co Tvé

Poutníku

sesedni z koně TOUHY
ostruhy SPĚCHU zuj
křik MYSLI roztav
proklesti zkamenělá trní VÍM
a odpusť svým VČERA
jdeš tmou v zář těch dveří otevřených
sám k sobě zván
tam čekají tě všechna ONI
aby ses stal JÁ
Autor wsax7, 07.12.2005
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí