Jednou

Jednou

Anotace: spíše text,který se nepotkal s hudbou...

Až se mi jednou bude chtít
zavřít svý oči,prostě snít
uvidím,co se bude dít

tam,kde země končí...

Až se mi jednou bude chtít
vykročit pravou,prostě jít
existovat,zase jednou být

uvnitř místo zvenčí...

Až se mi jednou bude zdát
že je lepší žít než umírat
až nastane další slunovrat

rozplynu se v dálkách...

Až se mi jednou bude zdát
že je lepší sedět nežli stát
místo pláče se jen usmívat

známky na obálkách...
Autor 666.yorick, 28.01.2010
Přečteno 305x
Tipy 21
Poslední tipující: Marz, Jenda P., Romana Šamanka Ladyloba, TetaKazi, susana načeva, tvoje líčko. ale můj ďolíček, ziriant, Zefi, hašlerka, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo - myslím, že by jí slušelo "pět linek"...
ST

25.02.2010 18:51:00 | TetaKazi

... rozplynout se v nekonečnu
vybrat si pouť
z uctivosti do chrámu
se potichu zout...

asi blbost. no nic. máš to pěkný. snad nebude to naprázdno. St.

29.01.2010 16:40:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

Líbí se mi.

28.01.2010 20:40:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí