skutečnost

skutečnost

Anotace: ...

Po noci přichází den, s nocí odchází sen.
Oitáš se v opravdovém světě,
kde to máš dál ke konečné metě.
Tam nestačí zavřít oči,
ubýhá čas a země se točí.
Můžeš si přát a chtít,
ale ne vždycky se ti to vyplní,
ne vždy budeš mít.
Tady záleží jen na tom co víš a umíš,
je jen na tobě,
zda sen si splníš...
Autor naneninonu, 07.12.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí