Jednou si dole a jednou na hoře

Jednou si dole a jednou na hoře

Anotace: Je to o životě

Zkus štěstí v loterii,nezpochybňuj vítězovu teorii. Vsadíš,vyhraješ,nebo s prázdnou odejdeš. na rohu ulice zaplatíš si rozkoš s ženou, ne příliš přitažlivou a něžnou. S těžkou hlavou přijdeš domů kde tě čeká madam bída. Uvědomíš si svůj hlad, jenomže v ledničce nic není, není nic ani ve špajzu, už si zase v hajzlu. Ráno se kolem tebe štěstí mihne, na chodníhu najdeš stovku, v práci ti zvednou plat, dnes nebudeš mít hlad. Zaplatíš si nádhernou holku v jednou malým bordel domku, na chvíli byl z tebe zazobanec, teď zas někde scháníš nějak žvanec.
Autor ANT, 07.12.2005
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí