Pocit

Pocit

Anotace: ...když sladký život hořce zachutná...

Tělem se mi rozlévá
hrozný pocit
hrozný pocit.

Buďto on nebo já
potřebujem soucit
potřebujem soucit.

Je prostě všude tam
kde ho nečekám
kde s ním nepočítám

Už to tak nejde dál
dělá svou práci
nic mu nevyčítám

Pokouším se dát mu šach
on mně dává mat
ve třetím tahu

Dostávám strach
který mne sune
na podlahu

Už nikam nemusím
na svý tělo
dívám se zblízka

A jedno dobře vím
na lepší časy
se určitě neblýská...
Autor 666.yorick, 29.01.2010
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: Marz, Romana Šamanka Ladyloba, susana načeva, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba se zableskne.

29.01.2010 20:39:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí