Poslední snění

Poslední snění

Anotace: o snu.. o prázdnotě..

Sbírka: Naděje

S hlínou hrajeme si
na písečku sobě vlastním
prsty prosíváme
taháme za nitky
poslední zbytky
naděje a snění
zbyde jen černota
a zbytky prázdnoty
kruté je následné rozednění
...
špinavými prsty pročísnu si vlasy
přemýšlím nad celu tou spouští,
co asi z toho máme, no co asi
prsty v křeči, které náš svět rdousí
a nemohou přestat
dokud poslední zbytky krásného snění
nevzejdou do věčného
zapomění
...
Autor TedelyBear, 31.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: sinoraLee, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí