Přerušené spojení

Přerušené spojení

Anotace: ...lost connection, co víc si přát

Přerušené spojení

Chtěl bych hrob
Jako symbol klidu
Aby mě nikdo nerušil
Někomu stačí chata v lese
Mě stačil by náhrobek
S jedním slovem na něm
(Offline)
Chtěl bych spočinout
Tam, kde není signál
Či připojení internetu
V místě, kde volaný účastník není dostupný
Navždy se oddávat klidu
(Six feet under)
Mimo dosah lidského kontaktu
A po nocích povídat si s červy
Stálo by to za to
Balzám na nervy
Být v tom stavu
(Offline)
A nejen ohledně technologií
Ale života celkově
Dopřát si zaručenou dovolenou
V náručí matky Země
Stačil by nenápadný hrob
S nenápadným pomníkem
Bez smutečního kvítí
Stačila by jáma v zemi
Jen aby duše měla klid
Autor Jesper, 31.01.2010
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná představa a touha po klidu,
jenomže duše se do hrobu nedává

31.01.2010 21:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí