masakr v londyně

masakr v londyně

Anotace: troška krvaveho příběhu.....

„MASAKR V LONDÝNĚ“
Já povím vám příběh dávný,
Jenž pravdou je a je slavný.
Má postava v Londýně žila
A v chudinských čtvrtích působila.
*
Snad ďábel zatemnil mou mysl,
Sám satan mi vnukl ten nesmysl.
Do ostří nože jsem se zadíval,
A na svůj lov v noci chodíval.
*
Na kom ten hrůzný čin já spáchat mam,
Tak prostitutky k smrti ubodám.
Běda vám holky z chudinských čtvrtí,
Jack chodí městem a těla vám drtí.
*
Jsem noční můra londýnských žen,
A za své skutky mám být popraven.
Londýn se mě bojí a nemá mě rád,
Tak na mě poslali Scotland Yard
*
Nikdy mne nechytli neměli důkaz,
Stal sem se legendou,
Sem londýnský úkaz.
V ulicích Londýna já stále bloudím,
Jsem duše zvrácená,vaši krev loudím.
A sám ďábel ví, zda k prostitutkám
Opět nezabloudím.
Autor kokyno, 01.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: terinečka, Ovádko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí