Snad

Snad

Anotace: Víra je to, co nás obvykle neopouští...

Sbírka: Pláč andělů

Slova útěchy vložená do tichého šplouchání vln potemnělého moře naděje
se vsakují láskyplně do lůna písčité pláže snů
a myšlenky, které v nás tiše hynou probodnuty jedovatým hrotem paprsku zklamání,
se roztáčí ve spirále vzdušných proudů , aby volány hasnoucím sluncem, navždy očistily
samy sebe –
svou podstatu
a ulehly tiše do mělkých hrobů skrápěných horkými slzami
opuštěných milenek.

Snad zítra – snad později
se pod spadanými okvětními lístky bílých růží roztroušených po našich cestách
zrodí nový čistý hluboký cit,
co vyvede osamělé z říše věčné prázdnoty a tmy , co ukončí agonii sobectví
a dá snad vytrysknout novému svatému prameni,
co krůpějemi štěstí lahodně rozezní struny harf ukrytých v duších těch, co pláčí ….
Autor Ladaro, 01.02.2010
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super moc pěkně napsáno ST.

01.02.2010 17:39:00 | Acham

Ta se moc povedla!

01.02.2010 11:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí