JE ALE OPRAVDU JEDEN SVĚT?!!!

JE ALE OPRAVDU JEDEN SVĚT?!!!

Anotace: /určitě je všichni potkaváte,jsou ale opravdu jedni z nás,inspirované životem,a černou kronikou/

Lenivé myšlenky
v klidu tady postavájí
jako láhve z Vietnamské Zapomněnky
"Moc,Moc chutnají"
Hřích a ticho těm dívkám nahrávají
jen ze slov a lásky se obnažují
krásně mlčí,mlčí i překladač vět
"Ale kdo,kdo nerozumět"

JE ALE JEDEN,JEDEN SVĚT?!!!

Možná nám říct to neumí
to zvládnou sami
světla v zapomění
slova nikdy nepromění

JE ALE JEDEN,JEDEN SVĚT?!!!

Obracet stránky
pak zavřít stánky
nevidět naději
kdo kreslí plánky
i když se domů chudí vracejí
z těch cizích vět
touží vypovědět

JE ALE JEDEN,JEDEN SVĚT?!!!

Když místo otázky?
vykouzlí hádky
tak jaké pak pohádky
když bere se nůž
pravda je moc zlá
zlámaná křídla
polomrtvý muž
je bez pomocí
další rána bolavá
jako další lenivá myšlenka

JE ALE OPRAVDU,OPRAVDU JEDEN SVĚT?!!!
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.02.2010
Přečteno 208x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Markéta Hl., Mbonita, Holis, labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Kubino 2, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštně zajímavá baseň...*:)

22.03.2010 14:54:00 | PIPSQUEAK

Svět ano... s lidmi je to horší!!!

02.02.2010 08:15:00 | labuť

Svět, ten ví že je jeden, to někteří lidé už na to zepomněli...
***

01.02.2010 20:36:00 | j.c.

Jen jeden je svět.Někdy neprodyšně rozdělený.

01.02.2010 19:00:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí